HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.08.01. 12:20 jólfestesz

Csiki-csuki, a nyílászárók festése

Címkék: székesfehérvár festék nyílászárók krüger festékbolt csiszolni festékkereskedés festése maszkoló szalag

Barátaim, ismerőseim közül sokan vállalkoznak rá, hogy lefessék az ajtókat, ablakokat. Érdemes egy-két gyakorlati tanácsra odafigyelni, és akkor a végeredmény gyönyörű és tartós lesz.

nyílás.jpg

 1.   Ha lehetséges, vegyük le a nyílászárókat és csak festés után tegyük vissza!

2.   Az üvegfelületeket védjük le jó minőségű, jól ragadó maszkoló szalaggal, ami megakadályozza, hogy a festék az üvegre folyjék, és a belső részeket takarjuk le újságpapírral.

3.   Csiszoljuk le alaposan a felrepedezett régi festéket, ahol szükséges fához való gittel javítsuk ki a felületi hibákat!

4.   Mindig alapozunk, és vékony rétegben kétszer fessük le a nyílászárókat.

5.   Hagyjunk bőven időt a festék száradására – így elkerülhetjük, hogy a frissen festett felületek összeragadjanak, és letépjék a festéket egymásról.

6.   Frissen beépített műanyag ablakokról 3 hónapon belül távolítsuk el a védőfóliát, mert különben ráég, besárgul, és csak csiszolással lehet eltávolítani.

7.   Műanyag keret festéséhez mindig speciális, műanyag nyílászáróhoz való festéket használjunk!

8.   Beltérben érdemes jó minőségű vízbázisú festéket használni, mert nincs erős szaga, és 2 – 4 óra alatt teljesen megszárad.

---

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr255052104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása