HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.09.18. 11:28 jólfestesz

Héra effekt

Címkék: székesfehérvár prémium belső héra kolor krüger falfesték festékbolt festékkereskedés héra effekt

Egyre több ember vágyik valami nagyon egyedire, különlegesre a környezete kialakításakor – többre, mint amit a hagyományos festés és tapétázás nyújtani tud, valamire, ami eltér a megszokottól. Az ő számukra készült a Héra Effekt belső falfesték, amely különleges, egyedi falfelületek – falrészek speciális „borító anyaga”.

Ha szeretnéd egyéniségedet, ötleteidet és kreativitásodat a megszokottól eltérően kifejezni, próbáld ki a Héra Effekt belső falfestéket! Antik hatású mediterrán hangulatot idéz, amely a régi, kiváló olasz művészeti hagyományt ötvözi a legmodernebb, legfejlettebb technológiával.

Igazi kreatív élményt ad már munka közben is felhasználójának! Kis kézügyességgel saját kézzel is felhordható.

héraeffekt.jpg

A Héra Effekt belső falfestékek színükben
harmonikusan illeszkednek - így  kombinálhatók - a Héra Kolor Prémium selyemfényű belső falfestékekhez. Egy helyiségen belül falak–falrészek festésekor ízlésünk – és pénztárcánk - lehetőségei szerint, megosztva
használhatjuk a kétféle falfestéket – ezzel még egyedibb felületeket hozva létre.

---

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr785051968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása