HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.01.29. 11:41 jólfestesz

Néhány gondolat a hígítókról

Címkék: székesfehérvár festék nitro szintetikus krüger festékbolt aromás hígító festékkereskedés észter lakkbenzin

Profi festők tisztában vannak vele, hogy a jól megválasztott hígító ugyan úgy fontos, mint a jól megválasztott festék.

Mit érdemes tudni róluk, mielőtt vásárolunk?

woman-painting-paint-spirit_650x366.jpg

hígítók felülről lefelé kompatibilisek. Bármilyen festéket old a nitro hígító, sorban következő az észter hígító, utána az aromás hígító, majd a szintetikus hígító, leggyengébb a lakkbenzin. Mégsem érdemes minden festékhez a nitro hígítót használni, mert ez gyorsan szárad, és ha a hígító túl gyorsan jön ki a festékből a végeredmény nem lesz annyira sima és szép, mint a festékhez gyárilag ajánlott – festék dobozán található információ – hígító alkalmazása esetén.

Kevésbé gyakorlott festegetők a mennyiséggel is óvatosan bánjanak – túl sok hígító hozzákeverésétől a festék híg lesz, folyik, fröcsköl, cseppen, és nem takar.


---

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr985050826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása