HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.03.29. 11:40 jólfestesz

Ne egye a rozsda!

Címkék: székesfehérvár uv festék kültéri zománc rozsda krüger festékbolt alkyton

A kertben, az udvaron rozsdásodnak az időjárás viszontagságainak kitett használati tárgyaink. Sokféle, jobbnál jobb festék közül választhatunk, de mégis melyiket?

 zománc.jpg

Mit érdemes tudni az Alkyton festékekről?

Az Alkyton festékek közvetlenül a rozsdára felvihetők a felpattogzott részek eltávolítása után. Az Alkyton festékek rugalmasak, UV sugárzás és időjárásállók, színüket, fényüket (fényes és kalapács színek) hosszan megőrzik, taszítják a vizet, ezért hosszú élettartamúak.

Az Alkyton festékek fém tárgyakon már egy rétegben is tökéletesen fednek, alapozóval a fán és Galvinol alapozóval horganyzott, alu és rozsdamentes felületeken is tökéletes eredményt érhetünk el.

Nagy felületű ipari szerkezeteken és kis háztartásokban is alkalmazható. Ecsettel, hengerrel és szórópisztollyal egyaránt felvihető.

---

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr75051868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása