HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.06.26. 11:44 jólfestesz

Prémium anyagok

Címkék: székesfehérvár prémium festék mosható héra kolor krüger festékbolt kopásálló festékkereskedés selyemfényű fedőképesség karcálló dörzsölésálló súrolható trilak

Akinek kicsi – járni tanuló és a világot éppen megtapasztaló gyermeke, unokája van, vagy egy eleven, játékos cicája, kutyája, tudja, hogy a frissen festett fal szinte vonzza a maszatolót.

A Héra Kolor Prémium selyemfényű belső falfestékek ideálisak ilyen esetben. Kiváló fedőképességűek és moshatók, súrolhatók, dörzsölés, kopás és karcállóak. Nagy igénybevételnek kitett irodák, üzlethelyiségek, iskolák, éttermek, szállodák fal- és mennyezet felületeinek is tartós, dekoratív és esztétikus fedését adhatják.

hera_kolor_matt_15l.jpg

A Héra Kolor Prémium selyemfényű belső falfesték beltérben bárhol alkalmazható, felhordható vakolatra, betonra, azbesztcementre, gipszkartonra, tapétára, üvegszövet tapétára, fára – megfelelő előkészítés után.

A Héra Kolor Prémium selyemfényű belső falfestékből színkeveréssel több, mint 2000 színárnyalat hozható létre, így mindenki megvalósíthatja legkülönlegesebb álmait is.

A TRILAK cég csúcsterméke a Héra Kolor Prémium selyemfényű belső falfesték. Árértékben nagyon jó, tud annyit, mint a sokkal drágább külföldi festékek.

---

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr395052010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása