HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.04.11. 11:52 jólfestesz

Csempészet...

Címkék: székesfehérvár csempe fagyálló krüger flexibilis festékbolt csemperagasztó festékkereskedés csemperagasztás

A csempe időt álló, sok évre szóló, tartós burkolat – ha a körülményhez alkalmazkodó, jó minőségű ragasztó anyagokkal dolgozunk.

Megkülönböztetünk normál és extra csemperagasztást.

- A normál az, amikor a csempe vakolatra, téglára, betonra kerül.

- Az extra, amikor a csempe csempére, fára, fémre vagy egyéb anyagra kerül.

csempe.jpg

Fontos tudni, hogy kültéri felhasználás esetén a talaj felőli vízszigetelést biztosítani kell!

Ebben a kategóriában 3 termékcsoport van:

Csemperagasztó – kb. 600 Ft-os áron – se a hideget, se a vizet nem bírja – csak ideális körülmények között javasolt, szokásos körülmények között a csempe – várhatóan - kevesebb, mint 10 év múlva leválik, leesik.

Fagyálló csemperagasztó – kb. 1000 Ft-os áron – nem azt jelenti, hogy ha a víz befolyik a csempe alá, nem repeszti le – ellent mondana a fizika törvényeinek. Azt jelenti, hogy rugalmasabb, mint a sima csemperagasztó, jobban követi a csempe és a fal hőmozgásait, és ezért nem alakulnak ki benne hajszálrepedések, amik a későbbi csempe hullást okozzák. Inkább beltérbe ajánlom.

Flexibilis csemperagasztó – kb. 3000 Ft-os áron - Szokásos kültéri környezetben sok évig jól megállja a helyét. Rugalmas, követi az időjárás változásai hatására bekövetkező normál mértékű dilatációt. Cementből, ásványi adalékokból, tapadást javító adalékokból, áll össze. Nagyon jó kötésszilárdság, könnyű kezelhetőség, nagy ellenállás, nagy rugalmasság jellemzi.

---

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr315051896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása