HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.05.22. 11:23 jólfestesz

Vizet a medencébe!

Címkék: székesfehérvár krüger festékbolt vízbázisú festékkereskedés medence festék izofix aqua lúgos diszperzió

Egyre több udvaron, kertben van kisebb-nagyobb úszó-pancsoló medence. Ezeknek a bevonására ideális megoldás az Ergokorr Zrt. által gyártott IZOFIX AQUA vízbázisú medence festék, ami 100%-ig magyar termék.

Jól bírja a vegyszereket, strapabíró.

Elhanyagolhatóan kismérvű vízfelvétele miatt előnyösen alkalmazható víz alatti betonfelületek (pl. víz- és úszómedencék) festésére, de nem csak medencékhez ideális. Műhelyekben, egyéb ipari környezetben is jól alkalmazható, ahol nedves, vegyszeres a környezet, nagy az igénybevétel és állandóan takarítani kell.

medence.jpg

Kék, fehér és zöld színekben kapható és pasztellszínek is kikeverhetőek belőle, így színében is kellemes hatást keltve illeszkedik környezetéhez. Az IZOFIX AQUA festék kötőanyaga enyhén lúgos diszperzió, ezért alkalmas lúgos kémhatású beton- és vakolatfelületek bevonására.

Családi környezetben takarékos megoldás lehet fürdőszobák, egyéb vizes helyiségek kialakításakor is, vízálló és jól takarítható tulajdonságát figyelembe véve.

---

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr795051960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása