HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.06.12. 11:34 jólfestesz

Keverem, keverem

Címkék: székesfehérvár festék krüger színkeverés festékbolt festékkereskedés kikeverés

Érdekes kérdéseket kapunk nap, mint nap.

Hogyan tudják számomra kikeverni az ideális színt?

Az ideális szín mindig személyre szabott. Mindig vigyünk magunkkal egy mintát, amihez szeretnék kevertetni, például egy függöny darab, vagy egy fadarab, ami leesett a konyhabútor gyártása közben. 

Fontos: az emberi elme nem képes árnyalatokat megőrizni, csak egyszerű színeket: mint zöld, kék, sárga stb. Viszont, ha igazán szépet szeretnék, ott nagyon is fontos az árnyalat. Ezt a barátnők illetve feleségek érzik át igazán. Tehát ha nincs mihez hasonlítani, akkor sok meglepetés érhet minket a festék első rétegének felvitele után.

colorwheel_1.jpg

Ha szeretnénk egy színt, amit láttunk egy újságban, vagy egy fotón, akkor vigyük be a boltba, ezzel segítsünk a színkeverőnek. Így Ő is könnyen be tudja azonosítani a színt a színkártyán.

---

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr685051984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása