HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.07.29. 10:18 jólfestesz

Fixáljuk?

Címkék: székesfehérvár krüger festékbolt festékkereskedés fixall fix all mindent ragasztó kőragasztó üvegragasztó műanyagragasztó faragasztó fémragasztó papírragasztó fémet kőhöz fémet üveghez műanyagot fémhez

Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy ember, aki megelégelte, hogy külön ragasztó kell a papírhoz, a fához, a fémhez, a kőhöz, az üveghez, a műanyaghoz, vagy ha létezett is ilyen, azzal nehéz volt dolgozni, mert ráragadt az ember kezére, napokba telt, mire lejött onnan vagy az első használat után gyorsan beszáradt, használhatatlanná vált.

fixall.jpg

Emberünk (lehet, hogy többen is voltak) kikísérletezett egy különleges anyagot, amivel szinte mindent össze lehet ragasztani mindennel, nem volt szaga, és ha rákerült a kézre könnyedén le lehetett mosni, és – hogy pénzt is keressen vele - mindenki számára elérhetővé tette fehér és átlátszó „színben”, könnyen visszazárható tubusos kivitelben.

A „FIX ALL” nevet adta neki és azóta rengetegen  használják, még a kurta farkú malacon túl is…

Ha nem hiszi, próbálja ki!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr885319719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása