HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.03.04. 11:44 jólfestesz

Vékony lazúr

Címkék: székesfehérvár festés festék kültéri beltéri krüger festékbolt lazúr festékkereskedés vékony lazúr vékonylazúr

Hétköznapi logikával sokan úgy gondolják – és ez sok esetben helytálló is –, hogy ami vékony, az kevésbé véd, kevésbé tartós, nem bírja az időjárás viszontagságait. Sokan a Vékony Lazúrt ezért nem alkalmazzák kültéren – pedig éppen arra találták ki.

vékonylaz.jpg

Hogyan is van ez?

A legfontosabb, hogy a Vékony Lazúr beszívódik a fába, ezért együtt él, együtt mozog a fával – ami azt eredményezi, hogy miközben intenzív védelmet ad a fának, növeli a víztaszító hatását, így nem repedezik – mint a Vastag Lazúr –, emiatt tartósabb. Nincsenek repedések, amiken beszivárogna a víz a fába, és ezért a legközelebbi festésnél nem kell lecsiszolni.

Vékony Lazúr azáltal, hogy beszívódik a fába kiemeli a fa természetes erezetét, szépségét, miközben impregnálja, védi a kültéri fa tárgyakat, így nagyon dekoratív.

---

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr345050935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása