HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.08.28. 10:19 jólfestesz

Spré, vagy spray? Mindegy, festékszóró!

Címkék: székesfehérvár spray beltér krüger kültér festékbolt spré vízbázisú festékkereskedés festék spray

Van olyan, amikor az ecsetelős festék helyett célszerűbb sprayt használni. Nézzük meg, mit érdemes tudni róluk?

festek_spray.jpg

Létezik belőlük oldószeres, illetve vízbázisú. Mindkét verzió nagyon gyorsan szárad. Érdekesség, hogy az általunk forgalmazott vízbázisú spray-knek barack illata van. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmazhatóak, az oldószeresek benzin és olajállóak. Szinte bármilyen felületre fújhatók: fa, fém, kő, papír, karton, üveg és számos műanyag. Rájuk is igaz, ugyanúgy, ahogy az ecsetelős festékekre, hogy plusz 5 fok alatt nem használhatóak, mert nem szárad meg és megfolyik. Színválasztékra nem lehet panasz, hiszen szinte minden standard RAL színben kaphatóak.

Kiadósságot nehéz megmondani, mert az nagyban függ a veszteségtől, de általában egy 400 ml-es flakon kb. 2-3 m2 egyenletes felületre elég.

---

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr145301819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása