HTML

Jól festesz!

Sok-sok tapasztalatunk gyűlt össze az elmúlt évtizedekben, ezekből szeretnénk átadni a legfontosabbakat, leghasznosabbakat. A székesfehérvári Krüger Festékkereskedés csapatától szeretettel. Honlapunk: http://krugerfestekbolt.hu/

Friss topikok

Jól festesz!

A Krüger Festékkereskedés szaktanácsadó blogja

2013.03.13. 11:54 jólfestesz

Vastag lazúr

Címkék: székesfehérvár fa krüger festékbolt vízbázisú oldószer festékkereskedés vékony lazúr vastag lazúr vastaglazúr beltéren kültéren

vastag lazúrról tudjuk, hogy nem ideális kültérre, mert az időjárás viszontagságainak hatására egy idő után megrepedezik.

Miért és hol érdemes használni?

Beltérben!

vastag lazúr is – mint a vékony lazúr – részben beivódik a fába, de emelet egy nagyon szép, áttetsző, csillogó, selymes fényű védőfilmet képez a felületen, kiemeli a fa erezetét és hosszú időn át védi a fát különösen a napfény káros hatásaitól. Beltéri fafelületek, épületek díszítőelemei, lambéria, dekoratív bevonására ajánljuk.

 vastagla.jpg

 

Mindkét lazúr festéknek van oldószeres és vízbázisú változata. Az oldószeres lazúrhoz alapozó kell, a vizes bázisú lazúr esetében egyben van az alapozó és a fedő anyag. (Ez márkától függően eltérhet.)

vastag lazúrral legszebb eredményt kemény fákon -akác, tölgy, stb - alkalmazva érünk el.

---

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolfestesz.blog.hu/api/trackback/id/tr635050953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása